dilluns, 11 de maig del 2020

FEINES PER DIA 11,12,13,14 I 15 DE MAIGDILLUNS DIA 11

Aquesta setmana continurem fent la graella del temps.Els encarregats seran els següents:Malak,Thiago, Zayd,Dael i Joud

Com avui ens tocaria anat ambients us proposo anar al d'artistes a fer un collage amb revistes, diaris o qualsevol paper que tingueu per casa.
Tarjeta hecha con papel reciclado
Katze aus Zeitungspapier basteln: Pablo Picasso Collages Inspire Kids to Explore Identity With Self-Portraits


Brighten up your day, and home, with a beautiful spring flower art collage that is super simple to make. No special materials needed!

DIMARTS 12

Fer la graella del temps, dibuixar i escriure el nom de l'encarregat.
Continuar la seriació dels globus.Psicomotricitat:Avui en Toni ens proposa fer dos jocs. Ja sabeu que podeu adaptar totes les activitats al que tingueu per casa.

L'ogre i el piratacol.locam un poal amb joguines dins, posam un altre poal a l'altra banda del passadís.  Explicam als nens que som un ogre i que tenim tots els seus tresors de pirata, que els ogres som un poc despistats i torpes però molt perillosos. Ens posarem en mitad del passadís, entre els dos cubs i el nen haurà d'intentar passar per sota de les nostres cames o per al costat nostre sense que el toquem per a agafar els seus tresors. Si ho agafem amb un tresor aquest torna a la galleda de tresors robats, l'objectiu és que el nen ens esquivi i porti tots els ninots a la seva galleda (hem de caminar lent i imitant un ogre ximple, recomano dir-los coses que els fiquin en el joc, tipus et menjaré els pèls!, et portaré al meu rebost!…)

Capità sofà diu: li expliquem al nen/a que ara som el capità sofà i que jugarem a repetir el que el capità sofà digui, el més ràpid possible. Comencem caminant pel passadís per anar dient coses com: el capità sofà diu terra (ens tirem al terra el més ràpid possible), capità sofà diu saltar…Si el nen/a no ho fa prou ràpid podem dir-li que faci el gusanazo! El gusanazo  és tombar-se boca amunt en el sòl i fer unes abdominals o similar (és ideal perdre nosaltres la primera vegada, i que el nen/a vegi que cal fer el gusanazo si perdem.)


Tornada a la calma: després de tots els jocs.

Recollida: podem fer una carrera per a veure qui recull més ràpid totes les joguines.


Els animals: ens tombem boca amunt en el terra, i li diem al nen/al que jugarem als animals que s'adormen. Hem d'imaginar quin sorolls fan en adormir-se. Cada vegada que diem un animal feim el soroll d'un animal i un ronc.
DIMECRES 13
Continuam fent la graella del temps.
Avui anirem a fer construccions amb canyetes i plastilina.Us proposo fer primer figures planes i després en 3D.
Construcciones para niños


DIJOUS 14
Fer la graella del temps i jugar al bingo de lletres.
Només necessitau paper  o cartolina per fer els cartons i les lletres, una bosseta per posar les lletres que s'han de cantar, retoladors i tisores. Aqui teniu un exemple de cartons.


Resultado de imagem para bingos de letras | Bingo educativo de ...


DIVENDRES 15
Avui anirem a l'ambient del poble. Les feinetes que us proposo es ajudar a fer algunes de les tasques de casa com:fer vidres nets, recollir, escombrar, eixugar els coberts...
Una altra feina que podeu fer es escriure la llista de la compra, posant el nom de les coses que s'han de comprar i la quantitat.

També farem anglès : heu de pontar aquesta  fitxa seguint les instruccions que ens indica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada