divendres, 3 d’abril del 2020

LLIURAMENT DELS INFORMES D’AVALUACIÓ DEL 2n TRIMESTRE

 LLIURAMENT DELS INFORMES D’AVALUACIÓ DEL 2n TRIMESTREBenvolgudes famílies,

Des del centre CEIP Cas Serres, volem informar-vos del procediment que es seguirà per lliurar els informes d’avaluació del 2n trimestre, tenint en compte l’actual situació. 
Les famílies que, actualment, poden accedir al GESTIB, podran veure les notes dels seus fills o filles a partir del dimarts, 7 d’abril, a les 19:00h. Les famílies que no han pogut accedir al GESTIB, el dimecres 8 d’abril, durant el matí, rebran un e-mail amb els informes.

El mateix dimecres, dia 8 d’abril, els tutors i tutores de cada grup, es posaran en contacte amb les famílies per resoldre dubtes. 
Esperem així, facilitar-vos l’accés a les notes del 2n trimestre.
Salutacions,
La direcció del centre.
ENTREGA DE LOS INFORMES DE EVALUACIÓN DEL 2n TRIMESTRE
Queridas familias, 
Desde el centro CEIP Cas Serres, queremos informarles del procedimiento que seguiremos para entregar los informes de evaluación del 2ºtrimestre, atendiendo a la actual situación.
Las familias que actualmente puedan acceder al GESTIB, podrán ver las notas de sus hijos o hijas a partir del martes, 7 de abril, a las 19:00h. Las familias que no
han podido acceder al GESTIB, el miércoles 8 de abril, recibirán un e-mail durante la mañana con los informes de evaluación. 
El mismo miércoles, día 8 de abril, los tutores y tutoras de cada grupo, se pondrán en contacto con las familias para resolver duda
Esperamos así, facilitarles el acceso a las notas del 2º trimestre.
Saludos, 
La dirección del centro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada